Vrijdag 21 augustus 2015 17:00-18:00 uur. Informatiedag voor dansers & ouders Krichelstraat 8 te Kerkrade. Graag van te voren aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Danser(es) worden
Is dans meer dan een hobby voor je en wil je een danser(es) worden. De dansopleiding vormt karakter, discipline en doorzettingsvermogen. Deze eigenschappen vergezellen je de rest van je leven. Daarbij is dansen leuk, gezond en dansen kun je je hele leven blijven doen. De leerlingen komen uit de hele regio.

Art2Move
Is een centrum voor de danskunst en is toonaangevend in Parkstad en omstreken op het gebied van dans. Art2Move treedt naar buiten via dansprogramma's op tv, wedstrijden, theatervoorstellingen en optredens. Kwaliteit en plezier, ontwikkeling en vernieuwing zijn uitgangspunten voor al deze activiteiten. Art2Move biedt jonge dansers de mogelijkheid om zich voor te bereiden op een dansopleiding.

Een goed danser, dansdocent of choreograaf word je alleen met een gedegen dansopleiding. Deze lessen worden gegeven na schooltijd, in de dansstudio's van Art2Move in Kerkrade.

dance1green.png
pose1.jpg